EL CANVI CLIMÀTIC

Com bé sabeu, cada cop hi ha més evidències que el canvi climàtic és un problema que afecta a tot el món. Poder minvar els efectes d’aquesta crisi mediambiental depèn de tots els habitants del planeta. Cal que prenguem consciència del moment en què ens trobem i lluitem, individual i col·lectivament per tal d’aconseguir un canvi en l’àmbit de poble, de país, de continent… Cada cop més, els infants, les famílies, la població en general anem adquirint un seguit d’hàbits que contribueixen a fer un consum més sostenible. Hem de ser conscients, però, que amb això no n’hi ha prou, cal un canvi de prioritats, cal un canvi de lleis, cal impulsar la utilització de les energies renovables… i això no ho aconseguirem si els nostres governs no fan un pas endavant respecte a aquestes mesures.

Cantata La VEU de la TERRA

El Camp d’Aprenentatge Pau Casals conjuntament amb el Petit Taller de Cançons, creiem que és el moment de mobilitzar-nos, volem que els qui ens representen a les institucions escoltin el nostre clam i prenguin les mesures adequades per tal de pal·liar aquesta catàstrofe. No podem esperar més, el nostre planeta, la nostra vida, la dels nostres infants i de tots els que vindran, perilla.

És per això que, aquest curs que ve impulsarem una cantata destinada a totes les escoles i instituts que si vulgui adherir.

Aquesta cantata compta, a més amb més de 44 activitats didàctiques per ser treballades a l’aula o telemàticament en cas de confinament.

Teniu tota la cantata i el material didàctic al web de La VEU de la TERRA

La Veu de la TERRA


Preinscripció

Des d’avui i fins al dia 26 de setembre podeu omplir el formulari de preinscripció per formar part de la cantata “La VEU de la TERRA”. Un cop finalitzat el període de preinscripció i en funció de la demanda, us comunicarem als centres preinscrits, en quins llocs es realitzaran els diferents concerts.

Es preveu que les representacions de La VEU de la TERRA es duguin a terme durant els caps de setmana d’abril, maig i juny.  Quan realitzeu la inscripció podreu escollir el concert que més us interessi.

La inscripció, que tindrà lloc un cop finalitzada la preinscripció, tindrà aforament limitat i es tindrà en compte l’ordre de la preinscripció.

Un cop inscrits tindreu accés a tot el material necessari i a 3 formacions per tal de preparar la cantata. 

Calendari de formacions de professorat:
19 de novembre
26 de gener
08 de març

La inscripció serà gratuïta i us podreu inscriure amb un màxim de 100 alumnes de cicle mitjà, cicle superior o ESO.

Gràcies per les vostres preinscripcions

Aviat us enviarem un correu a tots els preinscrits per tal que pugueu formalitzar la vostra inscripció a cada concert