DONA LA NOTA, encara hi som a temps

DONA LA NOTA, encara hi som a temps és una iniciativa que pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper.
Amb aquesta iniciativa es pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper. D’una banda, integrant els valors de l’educació per a la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida del centre (currículum, gestió, relacions amb l’entorn, etc.). I d’altra, afavorint un espai d’intercanvi d’experiències  a disposició dels centres. I emmarcat en tot aquest escenari apareix la iniciativa contra el canvi climàtic, amb el lema “DONA LA NOTA, encara hi som a temps”. El punt de partida és la proposta inicial del CdA Pau Casals, que s’amplia amb la participació d’altres serveis de la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital que pren el compromís de lidera aquesta iniciativa, difondre-la, impulsar-la i destinar-hi els recursos necessaris.  

Més Informació a:

http://projectes.xtec.cat/encara-hi-som-a-temps

Celebració Dia Escolar de la No violència i la Pau 2019

El passat 30 de gener de 2019 vam celebrar un cop més el Dia Escola de la No violència i la Pau (DENIP). Un total de 443 alumnes de 5è d’educació primària de tots els centres del Vendrell, van participar en l’acte, organitzat pel CdA Pau Casals, que es va dur a terme a l’Auditori del Tívoli del Vendrell. Cada escola va fer una petita representació sota el lema “Compartim un desig”. La creació i lectura del manifest va anar a càrrec de Fito Luri. En finalitzar l’acte, el qual va ser conduït pel periodista de TV Vendrell Víctor Merencio, tots els alumnes van cantar la cançó “Bressol d’hivern” de PeTaCa (Petit Taller de Cançons).

Bressol d’Hivern

El Camp d’Aprenentatge Pau Casals us convida a gaudir amb els vostres alumnes de “Bressol d’Hivern” la nova cançó del Petit Taller de Cançons (PeTaCa).

“L’hivern ens bressola amb el vel de la neu…Les cases acullen retrobaments i batecs de pau…I l’amor i l’amistat reforcen els seus llaços envoltats pels càlids tons grocs de la llar…”

Podeu descarregar tots els materials per  treballar-la a la web de PeTaCa: www.petaca.cat

o a l’apartat: http://cdapaucasals.com/bressol-dhivern/

 

Inscripcions 2018-19

Ja està obert el període d'inscripció. Si vols venir al CdA Pau Casals us podeu inscriure del 15 al 31 de maig. Una altra manera de viure la música i treballar per competències. Inscripció

Dóna la Nota amb Persones Iguals 2018

Dóna la Nota 2018 us convidem a cantar Persones iguals, una nova campanya a favor d'una societat on les persones tiguem les mateixes oportunitats sense distinció de gènere.
 Page 1 of 6  1  2  3  4  5 » ...  Last »