Activitat adreçada a CI/CM/CS/ESO

Concert 1h

El violoncel era l’instrument de Pau Casals, aquell amb el que el Mestre es sentia plenament identificat. Conèixer algunes de les seves peculiaritats, identificar-ne el timbre i gaudir del seu so en directe són alguns dels coneixements que els alumnes adquireixen amb aquesta activitat.

Per realitzar aquesta activitat posem a la vostra disposició un concert de petit format on descobrireu diferents tècniques en la interpretació del violoncel i podreu gaudir del seu so en directe amb un violoncel·listaprofesional.

Us deixem un dels violoncels desmontables, amb el que durant una setmana podreu treballar amb els alumnes les diferents peces del violoncel, la seva construcció i els materials que el formen.

Us deixem també un suport visual per projectar (Powerpoint), el guió per realitzar l’activitat i us farem una sessió de formació amb certificat d’assistència on aprendreu tot el necessari per realizar l’activitat amb els vostres alumnes.


Condicions:
El cost del concert va a càrrec del vostre centre. El preu és de 120€ per concert (màxim 50 alumnes) i mínim dos concerts per centre.
És imprescindible assistir a la sessió de formació que realitzarem durant el mes de setembre