Concerts de La VEU de la TERRA

Durant aquest curs hem ofert als centres educatius la possibilitat d’interpretar la cantata en diversos concerts. Hem realitzat tres sessions de formació per conèixer el projecte de La VEU de la TERRA. Hi han participat 61 docents de diferents escoles i instituts de Catalunya. S’ha estudiat el repertori, s’han practicat les diferents percussions corporals, el moviment dels elements artístics i la posada en escena de l’espectacle.

3a formació del curs 2021-22

A continuació us detallem els concerts que es duran a terme en els diferents territoris.

Dia 8 de maig a les 12 h al Teatre de la Passió d’Esparreguera amb la participació d’alumnes de: Lleida, la Seu d’Urgell, Almacelles, Manresa i Cubelles.


Dia 8 de maig a les 18 h al Teatre de la Passió d’Esparreguera amb la participació d’alumnes de: Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esparreguera i Parets del Vallès.


Dia 28 de maig a les 18 h al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell amb la participació d’alumnes del Vendrell.


Dia 4 de juny a les 12 h hores al Teatre Fortuny de Reus amb la participació d’alumnes de: Cambrils, Alcover i Santa Oliva.


Dia 4 de juny a les 18 h hores al Teatre Fortuny de Reus amb la participació d’alumnes de: Salou, Tarragona, Reus, Creixell i l’Arboç.


Dia 5 de juny a les 12 h hores al Teatre Fortuny de Reus amb la participació d’alumnes de: Reus, Tarragona i Flix.


Dia 5 de juny a les 18 h hores al Teatre Fortuny de Reus amb la participació d’alumnes de: Reus, Tarragona, la Secuita, Salomó i Tortosa.

Més informació sobre els concerts a

www.petaca.cat

Cantata La VEU de la TERRA

El Camp d’Aprenentatge Pau Casals conjuntament amb el Petit Taller de Cançons, creiem que és el moment de mobilitzar-nos, volem que els qui ens representen a les institucions escoltin el nostre clam i prenguin les mesures adequades per tal de pal·liar aquesta catàstrofe. No podem esperar més, el nostre planeta, la nostra vida, la dels nostres infants i la de tots els que vindran, perilla.

Us presentem el projecte de La VEU de la TERRA, una cantata formada per 9 cants i 8 clams intermedis. El propi planeta n’és el personatge principal, aixecant la seva veu per denunciar els atacs que està rebent des de fa ja massa temps i acostant-nos a la infinitat de bones sensacions o sentiments positius que ens desperten els seus paisatges.

Aquesta cantata compta amb més de 44 activitats didàctiques, amb les seves programacions curriculars, destinades a ser treballades a les escoles i els instituts per tal de facilitar la tasca al professorat, bé sigui l’especialista de música o bé la resta de l’equip docent que hi vulgui participar.

Teniu tota la cantata i el material didàctic al web de La VEU de la TERRA

La Veu de la TERRA

Us esperem als concerts!CdA Pau Casals, 2022

#aprendreambelscampsientorns #cdapaucasals #laveudelaterra #petittallerdecançons